Haluamme toiminnallamme edesauttaa elävän meriperinteen ylläpitämistä;


Purjehduskauden aikana opettelemme purjehtimaan Inga-Lillillä; purjehduskausi aloitettaan Vappupurjehduksella, joka on kaikille halukkaille avoin lyhyt päivän purjehdus. Sen jälkeen seuraa Siirtopurjehdus, kun Inga -Lill siirretään kotisatamaansa Naantaliin. Juhannuksena on parin päivän pituinen Juhannuspurjehdus ja heinäkuussa 1-2 viikon mittainen Kesäpurjehdus. Syksyllä purjehdimme viikonlopun mittaisen Syyspurjehduksen ja purjehduskauden lopuksi teemme Siirtopurjehduksen, kun Inga-Lill siirretään talviteloille Suomenlinnan telakalle. Kaikki purjehdukset toimivat myös koulutuspurjehduksina uusille jäsenille.

Purjehduskauden ulkopuolella autamme kunnostamaan Inga-Lilliä Suomenlinnassa historiallisella Viaporin telakalla. Riveäminen ja muut perinnealuksen huoltotoimenpiteet hoituvat hauskasti porukalla syksyn ja kevään talkoissa - ja tekemällä oppii! Suomenlinnan telakka-altaassa talvehtivat Inga-Lillin lisäksi muutkin pääkaupunkiseudun puiset perinnealukset ja tunnelma telakan talkoissa on kokemisen arvoinen.

Talvikaudella järjestetään myös meriperinneaiheisia luentoja, koulutustilaisuuksia ja vierailukäyntejä, sekä vapaamuotoisia sauna- ja kuvankatseluiltoja sekä yhdistyksen Pikkujoulut.

Club Stella järjestää erilaisia tapahtumia kuukausittain joko yhdistyksen kustantamana tai osallistujen omakustannushintaan. Esimerkiksi luentoja, retkiä ja tutustumiskäyntejä merenkulkuun liittyviin organisaatioihin. Lue lisää Club Stellan toiminnasta tästä.

Tällä hetkellä yhdistyksellä on yli sata jäsentä. Tervetuloa toimintaan mukaan!